Esports avisa del tancament d’alguns carrers degut a la celebració de la Costa Blanca Bike Race

El regidor d’esports, Pere Barber, anunciava el passat dimecres que Altea seria seu d’una de les etapes que formen la Costa Blanca Bike Race, que es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de febrer a tota la comarca.

Ara, des de l’àrea d’esports han volgut avisar a tota la ciutadania, especialment als qui més afecta el recorregut de la prova, que per motius de seguretat alguns carrers es mantindran tancats des de les 9h del matí del divendres 1 de febrer i fins que finalitze la prova, aproximadament sobre les 14h del mateix dia.

El regidor a recordat que el recorregut de la prova serà el següent: eixida des de la Plaça de l’Església, Carrer Major, Carrer Salamanca, Carrer Fondo, Carrer Empedrat, Camí Vell d’Alacant, Costera dels Nassos i Avinguda del Port.

En la reunió mantinguda entre el regidor d’Esports, Pere Barber i el de Policia i Trànsit, Vicent Ripoll, amb la Policia Local i els responsables de l’empresa organitzadora s’ha acordat tallar al trànsit els següents carrers: Carrer Sol, Plaça de l’Església i accessos pels carrers Sant Josep i Sant Miquel. Per facilitar la eixida de vehicles del veïnat hi haurà voluntaris i Policia Local per tot el recorregut.

Leave a Reply