Jesús Ballester es queda sol defensant el maltracte animal

El PP ha presentat una nova moció en favor dels Bous al Carrer

El Partit Popular, encapçalat per Jesús Ballester, ha presentat de nou una nova moció al Plenari de l’Ajuntament d’Altea en favor dels Bous al Carrer. 

Entre altres coses a la moció es pot llegir, literalment, que “els festejos de bous al carrer contribueixen a través de la seua oferta cultural a la promoció del turisme”, i també afirmen que “la festa dels bous contribueix al desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana, produint per sí sola 36 milions d’euros anuals”.

Per la seua banda, Cipal presentava una esmena a la totalitat per revertir l’efecte de la moció presentada pel PP i Jesús Ballester, una esmena en defensa dels drets animals que finalment no ha sigut aprovada, donat que sols ha comptat amb els vots a favor de Cipal, l’abstenció de Compromís, PSOE i Altea amb Trellat i el vot en contra del PP. L’equip de govern ha emplaçat a Cipal a continuar treballant en l’escrit i a parlar amb les associacions animalistes locals.  

A més a més, Jesús Ballester ha aprofitat per carregar indiscriminadament contra les associacions locals de colombicultura i silvestrisme, arribant a assegurar que éstes porten a terme activitats semblants als Bous al Carrer. 

Finalment, esta moció ha quedat rebutjada gràcies als vots contraris de Compromís, PSOE, Altea amb Trellat i Cipal. El PP s’ha quedat una vegada més sol defensant el maltracte animal. 

Polèmica al Facebook

Abans de presentar esta moció, el PP va emetre una nota de premsa anunciant este recolzament. Una notícia que no va estar exenta de polèmica i que molts usuaris van rebre amb comentaris negatius en les pròpies xarxes socials del Partit Popular i de Jesús Ballester. 

Davant eixe fet, el dirigent popular va optar per esborrar esta notícia del seu Facebook, després de que se li girara en la seua contra. 

Ací pots veure les intervencions completes durant el debat plenari:

Leave a Reply